Kiszona cebula ma wspaniały łagodny, lekko kwaśny smak. Może być dodatkiem do każdego dania lub też samodzielną potrawą, która jest spożywana od 3000 lat ( czasy Summerów ).Zawiera związki siarkowe, witaminy C, B, E, K, dużo związków mineralnych i mikroorganizmów usprawniających trawienie i wchłanianie. Niszczy niekorzystne drobnoustroje, obniża ciśnienie krwi,poziom cholesterolu i cukru. Działa antymiażdżycowo, przeciwalergicznie, przeciwreumatycznie, antyseptycznie, przeciwzawałowo przeciwdziałając agregacji krwinek. Usprawnia działanie układu nerwowego, wątroby,jelit i nerek. Wzmacnia libido. Jest to wszechstronnie pozytywne działanie wzmacniający cały organizm bez skutków ubocznych. / sacris-geometria.eu /
Ta strona używa cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Polityka prywatności OFERTER.